Referenties

Osteopaat Leiden

Whiplash en kaakklachten

Klik om een afspraak te maken
icon floris
Floris Dekker is een prachtig mens en een uitstekende vakman. Sinds februari 2017 heb ik drie behandelingen gehad en het... Lees verder

Floris Dekker is een prachtig mens en een uitstekende vakman. Sinds februari 2017 heb ik drie behandelingen gehad en het effect daarvan is geweldig. Ik ben nu 71 jaar en heb sinds mijn 7e jaar migraine. Mijn energie gaat van het ene naar het andere uiterste. In de reguliere medische wereld en in de alternatieve gezondheidszorg heb ik geen effectieve behandeling ontdekt.
Floris heeft een holistische aanpak. Hij kijkt niet alleen naar klachten om die op te heffen. Hij gaat op zoek naar wie je bent en hoe dat tot uitdrukking komt in je lichaam. Hij bevrijdt mijn lichaam van opgelopen blokkades. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor wie ik ben. Dat is een geweldige ervaring. Hij praat over de relatie lichaam en geest en hij verduidelijkt de effecten op het mentale vlak. Ik voel na drie behandelingen verlichting van migraine en betere balans in mijn energie.

Floris is een open en krachtig mens. Hij is nieuwsgierig naar wie je bent en wat er gestimuleerd kan worden, zodat je een vitaler mens kan worden. Hij is plezierig in de omgang en een scherp waarnemer. Ik heb alle vertrouwen in hem als mens en vakman. Mijn reis met Floris is pas begonnen en ik ben nieuwsgierig naar het vervolg.

Leo Mosselman

icon sport
Mijn kwalificatie voor het WK is een feit! Ik heb vanmorgen de uitnodiging van de bondscoach ontvangen. Zondag het ik... Lees verder

Mijn kwalificatie voor het WK is een feit! Ik heb vanmorgen de uitnodiging van de bondscoach ontvangen. Zondag het ik een bijna perfecte race gehad. Het parkoers waar ik vorig jaar nog moest wandelen vanwege de pijn in mijn buik!

Dank voor de goede behandelingen afgelopen jaar waardoor ik nu weer zonder pijn kan lopen!

Jeroen Fakkeldij

icon kind
Na een lange ziekenhuisperiode was onze dochter van 3 maanden in een huilbaby veranderd. Na twee weken met nauwelijks slaap... Lees verder

Na een lange ziekenhuisperiode was onze dochter van 3 maanden in een huilbaby veranderd. Na twee weken met nauwelijks slaap kwamen we bij Floris terecht. Na de eerste behandeling merkten wel al verschil. Onze baby was meer ontspannen en een stuk blijer. Het slapen ging ook gelijk veel beter. We zijn heel blij dat we over de drempel zijn gestapt en naar Floris zijn gegaan. Nu is ze een vrolijke dreumes vol energie.

Linda ter Horst

icon intern
Na een mislukte blaasoperatie en jaren van trainingen en therapieën verder, heeft Floris met zijn behandeling mij van mijn... Lees verder

Na een mislukte blaasoperatie en jaren van trainingen en therapieën verder, heeft Floris met zijn behandeling mij van mijn incontinentie problemen afgeholpen. Een tevreden en gelukkig mens.

Mevrouw de Ridder

icon floris
Ik ben iemand die heel nuchter in het leven staat en zou zelf niet zo snel naar een osteopaat zijn... Lees verder

Ik ben iemand die heel nuchter in het leven staat en zou zelf niet zo snel naar een osteopaat zijn gegaan, dat soort dingen vind ik ‘te vaag’.
Sommige lichamelijke klachten komen echter steeds terug en vaak is daar geen duidelijke oorzaak voor te vinden. Floris heeft me geholpen om via de osteopathie anders naar dingen te kijken en toch de vinger op de zere plek te kunnen leggen.
Wat ik zeer waardeer in Floris is dat hij eerlijk is en direct maar wel op een manier die bij jezelf past. Ieder mens is namelijk verschillend en heeft een andere manier van aanpak nodig en Floris weet zich hier goed aan aan te passen.

Kirsten

icon sport
Voor een sportblessure bij elke specialist in Nederland geweest en zonder resultaat. Floris Dekker helpt me er vanaf. Gedreven en... Lees verder

Voor een sportblessure bij elke specialist in Nederland geweest en zonder resultaat. Floris Dekker helpt me er vanaf. Gedreven en betrokken professional!"

Harald Stadermann

icon kind
De behandeling bij Floris heeft mij op lichamelijk, psychisch en systemisch vlak herstel en balans geboden. Door zijn integrale aanpak... Lees verder

De behandeling bij Floris heeft mij op lichamelijk, psychisch en systemisch vlak herstel en balans geboden. Door zijn integrale aanpak waarin alle facetten aan de orde komen is echt herstel mogelijk.

De aanleiding voor ons eerste consult was een behandeling voor onze dochter. Zij was op dat moment 1,5 jaar en had sinds een jaar ernstige in- en doorslaapproblemen gecombineerd met eczeem en voeding allergieën. Voor we bij Floris om hulp vroegen hadden we al een heel traject doorlopen op medisch en psychosociaal vlak (van kinderartsen, een gezinscoach die met ons mee heeft gekeken tot behandeling bij het slaapcentrum van het medisch centrum Haaglanden wat bestond uit cognitieve gedragstherapie (de bekende nanny- methode). Na maanden behandeling zonder verbetering is dit afgesloten.  Niets mocht baten. 

Floris gaf direct aan dat er met onze dochter niets aan de hand was en vroeg mij te gaan liggen. Mijn lichaam stond al zeker een jaar in overlevingsstand en ik leefde op adrenaline. Floris hield mij de spiegel voor die nodig was om patronen te doorbreken die een negatieve invloed hadden op onze dochter. Na de 2e behandeling zag ik in dat ik volledige rust moet gaan nemen. Ik heb mij ziekgemeld en sinds die dag slaapt onze dochter door en kan ze zich overgeven aan ontspanning. Ik ben na 6 maanden behandeling volledig hersteld en is de behandeling met goed resultaat afgesloten.

Renske, 33 jaar, verpleegkundige

icon kind
In januari ben ik moeder geworden van een prachtig meisje. Toen ze ongeveer 3 maanden oud was huilde ze steeds... Lees verder

In januari ben ik moeder geworden van een prachtig meisje. Toen ze ongeveer 3 maanden oud was huilde ze steeds meer. Het kon toeval zijn en 'erbij horen' of er was iets. Het was voor mij onduidelijk en dat maakte erg onzeker.

Naar aanleiding van verhalen een afspraak gemaakt met Floris onder het motto niet geschoten en prettig om op deze manier in ieder geval iets te proberen voor haar. Ik had weinig verwachtingen omdat ik nooit eerder met osteopathie te maken heb gehad.

Wat er gebeurde tijdens de behandeling was erg bijzonder! Van een onrustige maar ook hele enthousiaste baby ontstond er binnen een paar minuten een enorme rust over haar hele lijfje. Totale ontspanning! Het was een wereld van verschil met de weken daarvoor. Het hoe en wat van de behandeling is voor mij nog steeds raadselachtig maar wat een mooi bijzonder vak! Ik hoop niet dat het nog nodig is maar mocht ik in de toekomst weer een vreemd onderbuikgevoel hebben over onze dochter of mezelf dan zal ik zeker bij Floris aankloppen!"

Eveline

icon skelet
Tot een jaar geleden had ik nog nooit van Osteopathie gehoord. Na aanhoudende klachten op de borstkast (na een auto-ongeluk)... Lees verder

Tot een jaar geleden had ik nog nooit van Osteopathie gehoord.
Na aanhoudende klachten op de borstkast (na een auto-ongeluk) en ruim een half jaar Fysio te hebben gehad, wat helaas niet werkte, werd ik door een collega gewezen op Osteopathie
Ik dacht, baat het niet dan schaadt het niet. Afspraak gemaakt en tot mijn verbazing wordt je op het 1e consult echt van top tot teen nagekeken/gevoeld.

Het verbaasde mij allemaal. Na een aantal consulten was het duidelijk, hij vertelt je ook precies wat hij voelt, hoort en ziet. De werking tussen lichaam en geest.
Het heeft mij bijna met stomheid achterovergeslagen hoe hij mij met onderzoek op mijn lichaam heeft duidelijk gemaakt hoe het effect werkt van je geest naar lichaam.

Ik kan maar 1 ding zeggen, een absolute aanrader en een topper!

Nathasja Ouwerkerk

icon floris
Een osteopatische behandeling door Floris maakt steeds weer helder wat mijn lijf allang weet maar waar mijn geest nog niet... Lees verder

Een osteopatische behandeling door Floris maakt steeds weer helder wat mijn lijf allang weet maar waar mijn geest nog niet aan wil of kan! 

De vertaalslag van wat Floris’ handen voelen naar wat er voor mij speelt, helpt mij om beter in mijn lijf te komen en te gaan luisteren naar mijn eigen bron van wijsheid. 

Voor mij persoonlijk een zeer welkome en noodzakelijke aanvulling en daardoor ook een versterking voor de functie die ik heb naar anderen in mijn dagelijkse leven.

Elise Verberg, coach

icon floris
Eigenlijk snap ik niet wat Floris doet...  En dat hoeft ook helemaal niet om tot een succesvolle behandeling te... Lees verder

Eigenlijk snap ik niet wat Floris doet...  En dat hoeft ook helemaal niet om tot een succesvolle behandeling te komen, zo blijkt. Floris heeft namelijk écht aandacht voor de mensen bij hem op de bank, waar inmiddels ook mijn drie heel verschillende kinderen met heel verschillende aanleidingen hebben gelegen: laat zindelijk worden, buikpijn en slecht inslapen. Soms dus concrete tips en trucs mee naar huis, een andere keer met de ervaring van 45 minuten echt ontspannen weer de auto ingestapt en ja: ook alle tijd een aandacht om mijn nieuwsgierigheid naar wat Floris nou eigenlijk 'doet' te bevredigen. En dat altijd in een prettige, open en persoonlijke sfeer. Floris observeert en duidt, zowel op de bank als daarnaast, en dat is vaak heerlijk verhelderend en bevestigt wat je onbewust wel wist.

Ilse

icon skelet
Ik ben super blij!! Mijn rug is eindelijk pijnvrij na teveel stress de laatste tijd. Dit dankzij mijn goede osteopaat,... Lees verder

Ik ben super blij!! Mijn rug is eindelijk pijnvrij na teveel stress de laatste tijd. Dit dankzij mijn goede osteopaat, Floris Dekker. Ga naar hem toe bij Dekker Osteopathie in Leiden als je een goede osteopaat nodig hebt!"

Jeannette Bast